terra organica

Tražite prirodnu, organsku kozmetiku, bez parabena i štetnih sastojaka, i kvalitetan aromaterapijski asortiman?

Najveći izbor certificirane organske kozmetike i eteričnih ulja potražite u Terra Organica web shopu:

- birajte između preko 1600 proizvoda najpoznatijih svjetskih brandova prirodne kozmetike i aromaterapijskog asortimana

- registrirajte se i prilikom svake kupnje sakupljajte bodove

- iskoristite brojne akcije i pogodnosti

Ne trošite vrijeme i živce na stajanje u redu i traženje željenog proizvoda po dućanima, kupite sve na jednom mjestu uz povoljne cijene dostave i dostavu na Vaša vrata!

Pratite nas na facebooku i prvi saznajte za akcije i pogodnosti!

 

oshadhi - potraga za čistoćom

oshadhi ulja gdje kupitiDr. Malte Hozzel, osnivač i vlasnik tvrtke Ayus, uvijek je imao dva životna cilja: istraživanje prirode svijesti i istraživanje sâme prirode. Ti ciljevi su ga odveli na putovanja kroz mnoge zemlje širom cijelog svijeta, tijekom kojih su eterična ulja su postala njegov glavni interes. Osnovao je Ayus 1989. godine. Liniju eteričnih ulja nazvao je «Oshadhi», što na jeziku starih Indijaca znači ljekovita biljka. Do danas je njegov neumorni entuzijazam i interes za ljekovite biljke ostao isti.

Dr. Hozzel ovako objašnjava svoju motivaciju: 

 

Naš cilj je uvijek bio jednostavan: stvoriti i distribuirati eterična ulja koja se ističu svojom čistoćom. Čarolija Oshadhi eteričnih ulja - njihova nevjerojatna terapeutska učinkovitost i miris - potječe od samih biljaka. Ono što smo dodali - a to je naša najjača strana - jest naše razumijevanje. Trudimo se osigurati da svaki proizvod sadrži informacije i iscjeljujuću moć biljke u svom najčišćem obliku. Predivno je da ta moć može biti dostupna u maloj bočici: tako jednostavno, uredno i lijepo.

Tijekom posljednjih 25 godina dr.Hozzel je proputovao svijet u potrazi za najboljim i najčišćim uljima, te do sada uspostavio snažne veze s više od 100 uzgajivača ljekovitih biljaka diljem cijelog svijeta. Ti uzgajivači su posvećeni mudrom i razboritom tretiranju tla i pokazuju veliko poštovanje prema prirodi i ljubav prema biljkama. Mnogi od njih rade na isti način kao i njihovi očevi i djedovi, često koristeći tradicionalno oruđe od nehrđajućeg čelika ili bakra, što omogućuje optimalne uvjete za potpunu aromu eteričnih ulja i održavanja aktivnih sastojaka. Godine istraživanja aromaterapije su kulminirale selekcijom od više od 500 eteričnih ulja.

Iako je dr. Hozzelu prioritet kvaliteta i odgovarajući kemijski sastav eteričnih ulja što se dokazuje plinskom kromatografijom, njemu je kao učitelju transcendentalne meditacije i praktičaru Ayurvede naravno vrlo važan i energetski aspekt eteričnih ulja. Iz tog razloga, u Ayusovom skladištu eteričnim uljima se pušta meditativna glazba jer se vjeruje da ona nisu samo puka mješavina kemijski sastavnica, već da sadrže određenu energiju koju treba podržati. Isto tako, sva Oshadhi ulja se pune ručno, kako elektromagnetsko zračenje uređaja za punjenje ne bi uništilo njihova suptilna svojstva.

Ono što čini Oshadhi vrhunskim proizvodom je kombinacija znanja uz moderne postupke analize eteričnih ulja i poštivanje njihove dragocjene energije.